Home » INDELING VAN HET HUIS

INDELING VAN HET HUIS

ENTREE HAL

U KOMT DOOR DE VOORDEUR BINNEN EN KOMT DIRECT UIT IN EEN GROTE HAL MET DAARIN DE TRAP NAAR BOVEN, DEUR NAAR EEN TWEEPERSOONS SLAAPKAMER, DEUR NAAR DE WOONKAMER, DOORGANG NAAR DE KEUKEN, DEUR NAAR HET TERRAS IN DE ACHTERTUIN.

ENTREE HAL - LANDHUIS NONNI

WOONKAMER

DE RUIM OPGEZETTE WOONKAMER IS VOORZIEN VAN EEN GROTE HOEKBANK, 2 FAUTEUILS, EEN EXTRA ZITHOEK. EEN GROTE HOUTGESTOOKTE TEGELKACHEL MET DAAROP EEN MATRAS WAAROP U KUNT GAAN LIGGEN OM TE GENIETEN VAN DE WARMTE VAN DE TEGELKACHEL. EEN TV MET SATELIETVERBINDING, DVD SPELER EN RADIO/CD SPELER. EEN GROTE KAST VOL MET LEUKE GEZINSSPELLETJES.

WOONKAMER - LANDHUIS NONNI

KEUKEN

DE KEUKEN IS UITGERUST MET DIVERSE APPARATUUR ZOALS EEN KOELKAST MET VRIESVAK, EEN OVEN, EEN MAGNETRON, EEN ELEKTRISCHE KOOKPLAAT, EEN TOSTI-IJZER EN EEN VAATWASSER. BORDEN, BESTEK, KOPJES EN GLAZEN ZIJN VOLDOENDE AANWEZIG. 

KEUKEN - LANDHUIS NONNI

EETKAMER

NAAST DE KEUKEN IS EEN RUIME EETKAMER GELEGEN MET EEN GROTE EETTAFEL, STOELEN EN EEN GROTE BANK. OOK STAAT ER EEN VITRINEKAST MET VOLDOENDE GLAZEN, BEKERS EN BORDEN. OOK ZIJN ER TUINDEUREN WELKE U KUNT OPENEN WAARDOOR U DIRECT UITKIJKT OVER HET TERRAS EN DE GROTE SPEELWEIDE.

EETKAMER - LANDHUIS NONNI

BENEDEN DOUCHE EN TOILET

OP DE BEGANE GROND VINDT U EEN EXTRA DOUCHE EN TOILET.

BENEDEN DOUCHE EN TOILET - LANDHUIS NONNI

RUIME SLAAPKAMER 1

RUIME SLAAPKAMER OP BENEDENVERDIEPING MET 2 EENPERSOONS BEDDEN MET NACHTKASTJES AAN BEIDE ZIJDEN EN EEN GROTE KLEDINGKAST HANG/LEG.

RUIME SLAAPKAMER 1 - LANDHUIS NONNI

RUIME SLAAPKAMER 2

OP DE EERSTE VERDIEPING VINDT U DE TWEEDE RUIME SLAAPKAMER MET EEN TWEEPERSOONS BED, AAN BEIDE ZIJDEN EEN NACHTKASTJE MET EEN LAMPJE EN EEN GROTE KLEDINGKAST.

RUIME SLAAPKAMER 2 - LANDHUIS NONNI

SLAAPKAMER 3

OP DE EERSTE VERDIEPING VINDT DE DERDE SLAAPKAMER WELKE IS UITGERUST MET 2 EENNPERSOONS BEDDEN, EEN NACHTKASTJE EN EEN KLEDINGKAST.

SLAAPKAMER 3 - LANDHUIS NONNI

SLAAPKAMER 4

OP DE EERSTE VERDIEPING VINDT U DE VIERDE SLAAPKAMER WELKE IS UITGERUST MET 2 EEENPERSOONS BEDDEN, EEN NACHTKASTJE EN EEN KLEDINGKAST.

SLAAPKAMER 4 - LANDHUIS NONNI

RUIME SLAAPKAMER BIJGEBOUW

EEN RUIME SLAAPKAMER VINDT U BUITEN, DIRECT AAN HET HUIS. DEZE SLAAPKAMER IS VOORZIEN VAN TWEE ÉÉNPERSOONS BEDDEN, EEN SPIEGEL TWEE NACHTKASTJES EN EEN KAPTAFEL MET OPBERGRUIMTE. 

RUIME SLAAPKAMER BIJGEBOUW - LANDHUIS NONNI

EVENTUEEL EXTRA SLAAPPLAATS VOOR 2 PERSONEN

BOVEN DE TSJECHISCHE AUTHENTIEKE OVEN IS EVENTUEEL EEN SLAAPPLAATS VOOR 2 PERSONEN.
GEUDRENDE DE WINTER "WANNEER DE TEGELKACHEL GEBRUIKT WORDT" IS DIT EEN HEERLIJKE EN AANGENAME RUST- EN/OF SLAAPPLAATS. 

EVENTUEEL EXTRA SLAAPPLAATS VOOR 2 PERSONEN - LANDHUIS NONNI

DE GROTE BADKAMER

OP DE EERSTE VERDIEPING VINDT U DE GROTE BADKAMER, MET 1 GROOT BAD EN EEN APARTE DOUCHECABINE, 2 WASTAFELS MET 2 SPIEGELS EN EEN VITRINE KASTJE VOOR UW TOILETSPULLEN.

OOK BEVINDT ZICH HIER EEN WASMACHINE EN EEN WASDROGER WAAR U GEBRUIK VAN MAG MAKEN. 

DE GROTE BADKAMER - LANDHUIS NONNI

RONDOM HET HUIS

BUITEN HET HUIS HEEFT U DE BESCHIKKING OVER EEN ZEER RUIM STUK GROND/GRAS WAAROP U LEKKER KUNT SPELEN MET DE KINDEREN, EEN SPEELTOESTEL MET GLIJBAAN EN EEN GROTE INGEGRAVEN TRAMPOLINE. 

OOK VINDT U BUITEN EEN SPECIALE KAMPVUURPLAATS WAAR U 'S AVONDS NOG KUNT GENIETEN VAN EEN HEERLIJK VUURTJE. HIERVOOR KUNT U HET HOUT GEBRUIKEN WAT U ZELF HEEFT GESPROKKELD IN HET ACHTERGELEGEN BOS.

RONDOM HET HUIS - LANDHUIS NONNI

TERRAS VOORZIJDE

AAN DE VOORZIJDE VAN HET HUIS VINDT U EEN TERRAS U VOORAL IN DE OCHTEND VAN DE EERSTE ZON KUNT GENIETEN.

TERRAS VOORZIJDE - LANDHUIS NONNI

TERRAS ACHTERZIJDE

AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET HUIS VINDT U EEN TERRAS INCLUSIEF 2 TAFELS EN BANKJES. OOK VINDT U HIER EEN STENEN BARBEQUE WAARVAN U GEBRUIK KUNT MAKEN.

TERRAS ACHTERZIJDE - LANDHUIS NONNI